hotel

Ons hotel, in het pand boven Daen’s Greenhouse, is geopend! Daen’s Greenhouse bevindt zich in hartje centrum, met winkels, cafe’s en restaurants op loopafstand.

Onze receptie bevindt zich temidden van het groen van de Greenhouse winkel zelf, dus het hotel draagt dezelfde naam Daen’s Greenhouse. Waarom ook niet.

De kamers hebben alle 3 een eigen unieke stijl, maar wel met de sfeer en karakter van Daen’s. Kortom, een mix van design en vintage, in combinatie met luxe en comfort.

Zo heeft kamer 1 een heerlijk Frans balkon, grote openslaande deuren, en uitzicht op het zonnige stadsplein. Kamer 2 bestaat weer uit twee verdiepinkjes. Een Engelsman zou het quirky noemen, en je slaapt er onder authentieke balken.
Kamer 3 bevindt zich op zolder onder een immens hoog puntdak. Het is de grootste kamer en heeft naast uitzicht op het plein heeft ook nog eens een klein maar heerlijk dakterras.

Uiteraard zijn de kamers voorzien van alle gemakken die je je wenst op een citytrip, wifi, tv, heerlijk grote bedden. Ook kun je een heerlijke kop koffie en thee zetten, het ontbreekt je aan niets. 

Het hotel ligt op 1,1 km van de Jaarbeurs Utrecht, op 1,5 km van het station Utrecht Maliebaan en op 1,4 km van het Spoorwegmuseum. De luchthaven Schiphol is op 55 km afstand.

Daens het totaal plaatje

Daen’s is een concept store: een plek om elkaar te ontmoeten, een plek om te winkelen, een plek om te slapen. Daen’s Café serveert huisgemaakte gerechten en Daen’s Fashion is gespecialiseerd in Nederlandse en Scandinavische labels voor mannen en vrouwen. Daen’s Greenhouse is een oase aan bijzondere planten en potten. Onze Daen’s Deli, ligt om de hoek en is de plek voor je koffie to go en heerlijke broodjes en taarten!

Kom logeren en laat je verrassen… jullie zijn van harte welkom.

Daen’s Greenhouse Hotel  reserveren

Het hotel kan rechtstreeks gereserveerd worden door een mailtje te sturen naar: greenhouse@daens.nl of bel met 030 231 38 23. Reserveren kan natuurlijk ook via Booking.